Δεκτοί επιπλέον 30 αθλητές στο Virgin Forest Trail 2008. Αιτήσεις μέχρι 27/9
Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2008

Δημοσίευση από harris

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εγγραφών του 2008, στις 15 Σεπτεμβρίου, ο αριθμός των αθλητών που επικύρωσε το ενδιαφέρον του έφτασε περίπου τους 163, αριθμός που απέχει αρκετά από εκείνο των 200 και πλέον του αρχικού σταδίου της διαδικασίας, τον περασμένο Ιούλιο. Διάφοροι λόγοι στάθηκαν αιτία για την μείωση του τελικού αριθμού των συμμετοχών, ωστόσο οι προετοιμασίες της Οργανωτικής Επιτροπής έχουν προχωρήσει με την προοπτική συμμετοχής 200 τουλάχιστον αθλητών.

Μετά από ομόφωνη απόφαση, η Οργανωτική Επιτροπή του VFT (βι-εφ-τι) αποφάσισε να ανοιχτεί και πάλι η διαδικασία των αιτήσεων, με στόχο την έγκριση συμμετοχής 30 επιπλέον αθλητών στον αγώνα. Έτσι θα δοθεί η ευκαιρία σε μερικούς ακόμα αθλητές να πάρουν μέρος σε ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός, όπως το «Μονοπάτι του Παρθένου Δάσους».

Έτσι, από τη Δευτέρα 22/9 μέχρι και το Σάββατο 27/9 οι ενδιαφερόμενοι αθλητές θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Κριτήριο για την επιλογή των 30 αθλητών θα αποτελέσουν, οι αγώνες που θα δηλωθούν και όχι η χρονική σειρά υποβολής των αιτήσεων (επισημαίνεται ότι οι αγώνες-κριτήρια που θα δηλωθούν, μπορούν να έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και την προηγούμενη ημέρα από την υποβολή της αίτησης). Σχετική προτεραιότητα θα δοθεί σε αθλητές που στην πρώτη φάση των εγγραφών (Ιούλιος-Αύγουστος) είχαν απορριφθεί εξαιτίας ελλιπών κριτηρίων.

Μέχρι τις 30/9 θα ειδοποιηθούν οι αθλητές των οποίων οι αιτήσεις θα εγκριθούν και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 3/10, με την καταβολή του τιμήματος συμμετοχής, πράξη επικύρωσης του ενδιαφέροντος.Content received from: Rodopi Advendurun, http://localhost