Rodopi Advendurun » Forums » Virgin Forest Trail 2008 » VFT-2008 Εντυπώσεις / Σχόλια » VFT 2008
Rodopi Advendurun
  Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023  15:44

Ψηφοφορία
Εκφράζει νέα αντίληψη αγώνων trail ο ROUT ?Ελληνικά English
VFT 2008
Απόψεις και σχολιασμός του αγώνα του 2008, από όσους έζησαν το γεγονός
Δημοσιεύστε νέο θέμα   Απαντήστε σε θέμα     |##| -> |=|      Home » VFT-2008 Εντυπώσεις / Σχόλια
Δείτε το προηγούμενο θέμα :: Δείτε το επόμενο θέμα  
Συγγραφέας Μήνυμα
LINA
Επισκέπτης

ΔημοσίευσηΣτάλθηκε: Κυρ Οκτ 26, 2008 01:21 μμ    Στείλτε ένα θέμα συζήτησης: VFT 2008 Απαντήστε με απόσπασμα

Θα ήθελα μέσα από την καρδίά μου να ευχαριστήσω όλους τους διοργανωτές για την άψογη φιλοξενία σας αλλά και την προσπάθεια σας να διεξαχθεί με τόση επιτυχία αυτός ο πανέμορφος αγώνας.
Η ομορφιά της διαδρομής και η ευκαιρία που μας δώσατε να εκτιμήσουμε την ομορφιά της χώρας μας για άλλη μια φορά είναι μοναδικές.
Η αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας για τους αθλητές ήταν έμπρακτο και πρίν αλλά και μετά την διάρκεια του αγώνα.
Φύγαμε όλοι ευχαριστημένοι και γεμάτοι, από αγάπη και ελπίδα για το μεγαλείο του αθλητισμού, για τον σεβασμό στο περιβάλλον και τα ζώα.
Το μύνημα ήταν πολύ δυνατό και άγγιξε πιστεύω της καρδίες όλων μας. Ευχαριστώ που μας κάνετε να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι...και οι αθλητές αλλά και οι εθελοντές που συμβάλαν τα μέγιστα, γιατί είμαι σίγουρη ότι κανένας δεν έμεινε ασυγκίνητος.
Το να μοιράζεσαι τέτοιες στιγμές με τους συνανθρώπους σου μόνο αρετές μπορεί να σου χαρίζει!! Η αλληλοβοήθεια και το ενδιαφέρον από τον έναν στον άλλον, οι μικρές παρέες που δημιουργήσαμε μεταξύ μας στην διάρκεια του αγώνα που ο ένας στήριζε τον άλλον αλλά και το αμείωτο ενδιαφέρον και η αγωνία των εθελοντών να μας εμψυχώσουν σε κάθε στιγμή του αγώνα μόνο υπέροχες αναμνήσεις μπορεί να αφήσει στην καρδιά μας.
Ολοι κερδίσαμε........ είμαστε νικητές της ζωής γιατί είναι πιό όμορφη όταν έχει σκοπό και νόημα!!

Ενα ευχαριστώ είναι πολύ μικρό γι΄αυτό που έχω μέσα μου γι΄αυτό που έζησα κοντά σας.

Θα ήθελα να πω ενα μεγάλο ευχαριστώ (σαν στρατιωτικός) στις Λέσχη Καταδρομέων που η παρουσία τους και η βοήθεια τους ήταν έμπρακτη και η χαρά μου όταν τους έβλεπα ήταν ιδιαίτερη.
Στον κ. Μελισσινό που από σεβασμό δεν θέλησα να τον ενοχλήσω και να του σφίξω το χέρι για την σημαντική του συμβολή στον αγώνα και που με κάνει να αισθάνομαι περίφανη που ανθρώποι του χώρου μας εκτιμούν προάγουν και αγαπάνε τον αθλητισμό και όσα καλά μόνο μπορεί να χαρίζει σε έναν άνθρωπο.
Στην Δήμαρχο του Παρανεστίου, ήταν κοντά μας σε κάθε στιγμή σαν φίλη και συμπαραστάτρια παρά της υποχρεώσεις της που η συγκίνηση, η χαρά της και η παρουσία της μας έδινε δύναμη και ο λόγος της μας έδωσε κουράγιο για ένα καλύτερο μέλλον και ευχομαι να συνεχίσει έτσι για να μας δίνει κουράγιο να ελπίζουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που μόνο για το καλό αυτού του τόπου θα προσπαθούν και το αποδειξε έμπρακτα.
Σε όλους τους έφεδρους στρατιώτες που βρέθηκαν εκέι αλλά και σε όλους τους Στρατιωτικούς που βοήθησαν με την συμβολή τους στους σταθμούς και όχι μόνο με όποιο μέσο μπορούσαν. Ελπίζω παρά την κούραση τους να αισθάνονται ότι η θητεία τους τους έδωσε την ευκαιρία να ζήσουν κάτι μοναδικό και τόσο σπουδαίο.
Στους απλούς εθελοντές και τις ομάδες διάσωσης που χωρίς αυτούς δεν θα είχε νόημα αυτή η προσπάθεια. Να είναι πάντα κοντά σε τέτοιες προσπάθειες γιατί ξέρω ότι είναι ανθρώποι που η προσφορά στον συνάνθρωπο μόνο χαρά τους δίνει. Οπως και σε όλους εμάς που υπάρχουν κοντά μας.
Στον Χρόνη το Δρούγια που εκτός από την μεγάλη επιτυχία του στον αγώνα και που εκτός από καλός αθλητής είναι και ο εμπνευστής των αθλητών για τα δικαιώματα των ζώων και μου έδωσε την έυκαιρία να συνεχίσω να τρεχω και να αγωνίζομαι για κάποιο σημαντικό σκοπό. Είναι σπουδαίος...
Σε όλους τους χορηγούς του αγώνα που με την βοήθεια τους διευκόληναν αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός για τον τόπο τους αλλά και για όλη την Ελλάδα. Είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Στους συναθλητές μου που βρεθήκαμε να τρέχουμε μαζί όλοι μια ανάσα δίπλα δίπλα και μόνο ενδιαφέρον και αγάπη εισέπραξα. Εζησα μεγάλες στιγμές κοντά τους και τους ευχαριστώ που στάθηκα τόσο τυχερή.
Στον Γιώργο και τον Δημήτρη τον Κρυστάλη που στο Κεντρικό Σταθμό της Γιουμουρλού μας περιμέναν με τόση αγάπη και αγωνία για να μας βοηθήσουν και να μας εμψυχώσουν. Ενας Σπαρταθλητής σαν τον Γιώργό και υποψήφιο σαν τον Δημήτρη που τόσο ταπεινά προάγουν το μεγαλείο του αθλητισμού γιατί τέτοιοι άθλητές σε κάνουν να αισθάνεσαι περίφανη που ανήκεις σε αυτή την οικογένεια. - Γιώργο είσαι ο Ηρωάς μου!! Το ξέρεις...Σπουδαίος αθλητής και άνθρωπος.
Φυσικά δεν θα ξέχναγα ποτέ τον Λάζαρο που ήταν μεγάλη μου τιμή να τον γνωρίσω από κοντά. Τα λόγια είναι μικρά για να πώ αυτό που αισθάνομαι γι΄αυτόν τον προτοπόρο αθλητή, εμπνευστή και επίσης τόσο σημαντικό και ταπεινό άνθρωπο. Η ταπείνοφροσύνη είναι μεγάλο προτέρημα και δίχνει την αρετή του, ήταν ακούραστος δίπλα μας και χαμηλών τόνων οστόσο όλοι μας ξέρουμε πόσο έχει δουλέψει και πόσο καλό παράδειγμα είναι για όλους μας. Εχει την ψιλότερη θέση στην καρδίά μας.... Το ψηλότερο βάθρο δεν τον χωράει..είναι πολύ πιό ψηλα! Αυτό το έχει κερδίσει με την αξία του.. Συγχαρητήρια!!!!

ΖΗΣΑΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Λίνα Γατή
Πίσω στην κορυφή της σελίδας
Εμφανιση:   
Δημοσιεύστε νέο θέμα   Απαντήστε σε θέμα     |##| -> |=|      Home » VFT-2008 Εντυπώσεις / Σχόλια Όλες οι ώρες είναι GMT + 2 ώρες (DST)
Σελίδα 1 από 1
Quick Reply
Όνομα Χρήστη:
Μήνυμα:
Quote the last message
Επισυνάψτε υπογραφή (οι υπογραφές μπορούν να αλλαχτούν από το προφίλ)
Κωδικός ασφάλειας: Κωδικός ασφάλειας
Αντιγράψτε τον κωδικό ασφαλείας που βλέπετε πιό πάνω:
 


Πέρασμα σε:  
Μπορείτε να δημοσιεύσετεθέματα σ αυτό το Φόρουμ
Μπορείτε να απαντήσετε σε θέματα σ αυτό το Φόρουμ
Δεν μπορείτε να τροποποιήσετε τις δημοσιεύσεις σας σ αυτό το Φόρουμ
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ αυτό το Φόρουμ
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε σ αυτό το Φόρουμ
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forumBlog  Facebook  Twitter  YouTube  Instagram  LinkedIn  Pinterest  Medium  Google+  Slideshare  Rebelmouse 

Rodopi Ultra Trail © 2010 - 2022  :: Site designed and hosted by Webster